Hoe werkt lease?

Scherpe lease prijzen, dat is Auto Houtman

Bij een lease betaalt u een vaste vergoeding voor een vaste periode voor de ter beschikking gestelde auto. De auto is altijd zolang het contract loopt juridisch eigendom van de krediet verstrekker.

Er zijn verschillende Lease vormen mogelijk.

Operationale lease

Bij Operationele lease houdt de lease – maatschappij, de kredietverstrekker het economische eigendom. U huurt als ware de auto voor een vast bedrag. In het bedrag zitten vaak alle kosten die gemoeid zijn met het autorijden verwerkt. Hier valt te denken aan de brandstofkosten, onderhoud, verzekering en de wegenbelasting.

Financial lease

Bij Financial lease bent u, de kredietnemer de eigenaar van de auto en ligt het economisch risico bij u, de kredietnemer. Juridisch gezien zolang het contract loopt is de kredietverstrekker de eigenaar van de auto. Na afloop van het contract wordt u, de kredietnemer ook juridisch eigenaar van de auto. Zaken zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting bent u, de kredietnemer verantwoordelijk voor.

De belangrijkste verschillen op een rijtje

We weten dat het soms erg lastig kan zijn om een auto voor geschikte prijs te leasen als particulier of ondernemer. We nemen u mee aan de hand en proberen het maximale voor u eruit te halen bij onze lease partners. Advies staat voorop, ook als het even niet kan kijken we naar andere mogelijkheden.

Plan gemakkelijk en snel uw bezoek afspraak

Plan gemakkelijk en snel uw bezoek afspraak

Binnen 24 uur krijgt u van ons op werkdagen per e-mail of telefonisch een bevestiging over uw afspraak.