Let op: gehele maand augustus enkel op afspraak geopend.

Over Auto Houtman

Auto Houtman een laagdrempelig huiselijk autobedrijf met een vriendelijke dorpskarakter.

Auto Houtman is ontstaan door passie voor auto’s en is een jong en dynamisch bedrijf. Auto Houtman is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zevenhuizen zonder luxe showroom waardoor we scherpe prijzen hanteren. Door een luxe showroom is geen auto beter gaan rijden!

 

Aan de Hoofddiep 52 bij onze service partner Garage Kopinga treft u voornamelijk occasions tot € 8000,-
Bij onze woonboerderij Hoofddiep 45 treft u voornamelijk occasions vanaf € 8000,
Beiden locaties liggen op loopafstand van elkaar.
(Momenteel zijn wij aan het verbouwen op de locatie Hoofddiep 45 desondanks zijn wij gewoon geopend.)

 

Ruben Houtman

Op 25 jarige leeftijd is Ruben met Auto Houtman begonnen. Van jongs af aan is hij al een autofanaat, hij kende op zeer jonge leeftijd alle merken en type auto’s en bijna alle specificaties. Met veel enthousiasme zoekt hij de juiste auto’s op voor de juiste klanten, of het nu gaat om een sportauto of een gezinsauto.

Maridol Houtman

Maridol Houtman

Maridol werd door de toenemende drukte steeds vaker betrokken bij Auto Houtman wat ze eigenlijk best wel leuk vond. Maridol vindt het leuk om samen met de klant de juiste keuzes te maken ook als blijkt dat de klant beter niet tot koop over kan gaan adviseert Maridol dit met positieve enthousiasme. Maridol haar wens is altijd dat de klant de juiste auto in bezit neemt en daar langdurig plezier van kan hebben. Maridol zoekt daarom ook graag samen met de klant naar de juiste droom auto en neemt hier rustig de tijd voor.

Max

Max is de bedrijfshond en is vrijwel dagelijks te vinden in zijn eigen hoekje bij Auto Houtman. Ook s ’nachts houdt Max een oogje in het zeil. Max houdt van gezelschap en is altijd wel in voor een aai over zijn bol.

Onze voorraad auto’s bestaan voornamelijk uit Nederlands geleverde auto’s en zijn vaak afkomstig van de 1e of 2e eigenaar. Ook zijn al onze occasions voorzien van een geldige nationale autopas (kilometergarantie certificaat) en met meestal een volledig bijgehouden onderhoudsboekje. De occasions zijn geïnspecteerd van onder tot boven door onze servicepartner Bovag Garage Kopinga gevestigd op loopafstand waardoor snelle services gewaarborgd is.

U kunt op onze website het gehele occasion programma met zeer uitgebreide fotoreportage en verdere diensten pakketten bekijken. Heeft u nog vragen of wenst u meer detail foto’s of een video?

Stuur ons dan een bericht via de whatsapp button hiernaast.

Bekijk onze beoordelingen

Wij zijn trots op onze klanten.

Jan Pruim
Jan Pruim
Read More
Eerlijke ondernemer die altijd voor de beste oplossing zorgt.
Lois Postmus
Lois Postmus
Read More
Ben zeer tevreden over de goede service en klantvriendelijkheid.
Fobian Drijfhout
Fobian Drijfhout
Read More
Mooie auto's en vriendelijk geholpen en goed afgeleverd.

Plan gemakkelijk en snel uw bezoek afspraak

Binnen 24 uur krijgt u van ons op werkdagen per e-mail of telefonisch een bevestiging over uw afspraak.

Vandaag geopend van:

×